11/29/2012

Play The Thrumps

Sorry voor de slechte kwaliteit van de foto's! Ik kwam pas vijf uur thuis van school, en door het geweldige winter klimaat wordt het zo idioot snel donker dat ik bij drie uur buiten al niet genoeg licht meer heb. Daarom heb ik voor deze foto's een hele rare instelling gebruikt, waardoor alles raar op de foto kwam...

Oooh ik had vandaag een deel van mijn FCE Cambridge English examen! Het 'speaking' gedeelte, om precies te zijn. Ik was eigenlijk helemaal niet zo zenuwachtig (en daar verdien ik een applaus voor. Echt waar, bij alle andere belangrijke momenten flip ik en transformeer ik in een gestoorde eekhoorn). Ik denk dat het wel oké ging, maar ik zei af en toe wel wat vreemde dingen (met verdiende eyebrowraise van de examinator).

Dit vestje/kimono-achtig ding hebben jullie waarschijnlijk al vaker gezien (ik heb hem twee keer eerder gedragen) en het shirt ook, dus ik twijfelde of ik deze outfit nog wel zou posten, maar toen bedacht ik me dat dit toch een soort online lookbook voor mezelf is, dus post ik hem lekker toch :).
Hoe dan ook, dat kimono-achtig ding heb ik op Koninginnedag gekocht, het shirt is van H&M en het rokje is gekocht in China. Ik geloof dat ik de laatste tijd rokjes weer helemaal leuk begin te vinden. Ook heb ik ontdekt (door het kijken naar wat outfitposts van mezelf) dat ik bijna geen sieraden meer draag! Ik denk dat het komt omdat ik de laatste tijd mijn stijl/kleedgedrag een beetje heb laten onder schoolwerk (hmm.. dat is vreemd. Het zou andersom juist logischer zijn...) en ik ben denk ik gewoon een beetje te lui om er sieraden of andere accessoires bij uit te kiezen.

En nog even wat foto's van mijn instagram... (Volg me @LindaRuan1D)
En jullie weten misschien nog wel dat ik het over profielkeuzes had? Ik heb mijn keuze eindelijk gemaakt; ik ga NT met als keuzevak economie doen. Ik wil later namelijk waarschijnlijk economie studeren (of rechten, ik twijfel nog heel erg) en dan ook iets in de economische wereld doen

Er is best vaak aan mij gevraagd of ik ooit heb nagedacht over een baan in de modeindustrie. Natuurlijk heb ik er over gedroomd, een superberoemde blogger zoals Chiara Ferragni worden, of een topdesigner als Marc Jacobs. Maar ik heb er nooit serieus over nagedacht. Ik denk dat de kansen om écht te slagen in de modeindustrie heel klein zijn en daarbij vind ik mezelf niet zó enorm getalenteerd. Ik denk dat ik een best wel eigen stijl heb, maar er zijn zoveel meiden op de wereld die nog veel meer stijl hebben en dan gun ik het hen nog liever!

Liefs,
Linda Ruan 

11/27/2012

Paris&Roses On Girlscene!

Misschien hebben jullie het al gezien, maar mijn blog staat als artikel op girlscene.nl! Superleuk natuurlijk, aangezien girlscene een van mijn favoriete sites is. Girlscene krijgt ruim 14 miljoen per maand van ruim 1,1 miljoen individuele bezoekers! Reken dus maar dat de 'publiciteit' flink steeg. Ik kan je vertellen dat in het uur nadat het artikel op girlscene werd geplaatst, ik ruim drieduizend pageviews kreeg!

Er staan ook geweldige reacties onder, heel erg bedankt voor die meiden dus! :)

En natuurlijk vooral naar jullie! Ik vind dat ik al heel wat heb bereikt met mijn blog, vooral in het laatste halfjaar. Ik ben al meerdere keren benaderd door webshops, fotografen en andere blogs. Ook mijn mailbox staat vol met mailtjes gevuld met complimenten, vragen enz.


Daarbij bestaat mijn blog nu uit ruim 260 leden en heb ik ook veel volgers op Bloglovin, Lookbook en Fashiolista! En dat is allemaal dankzij jullie! Ik bedank hierbij ieder van mijn volgers en iedereen die ook maar een kijkje op mijn blog heeft genomen.

En natuurlijk mijn trouwste lezers, en ik ga geen namen noemen, want jullie weten het zelf wel, die bij elke post wel een lieve comment achterlaten. Jullie moeten echt weten dat jullie een groot deel zijn van mijn dagelijkse blijdschap en ik echt heel blij ben met jullie!

Loveliest followers in the entire world!

Verder nog..
Ik sta ook nog met een interview op Fashion and Me, klik hier voor het hele interview!

Daarnaast sta ik ook nog in een lijstje met favo bloggers van Janine van A Fashion Way Of Life!

Dat was weer het portie (de portie? Geen idee eigenlijk) opschepperij voor deze week!

Liefs,
Linda Ruan

P.S. Je kunt nog meedoen aan mijn win-actie!
http://parisandroses.blogspot.nl/2012/10/win-actie-aztec-prints-twv-42.html

11/23/2012

Style Horoscopes!

Hellooo,

Hier lig ik dan, naast mijn gekke vriendin Fabiana en we vonden (ik vond) het wel leuk om een keer een stijlhoroscoop te schrijven! Na heel veel research (=wikipedia) naar verschillende horoscopen hebben wij heel leuk bepaald wat jullie stijl is! Dus, veel plezier met lezen en neem dit vooral niet al te serieus!

Waterman (21 januari t/m 18 februari)
Jij bent onafhankelijk, initiatiefnemend en sociaal. Ook ben je een persoon die graag originele looks creert. Dit zorgt ervoor dat je niet bang bent om  rare printjes met elkaar te mixen en apartere dingen te dragen. Jij bent een trendsetter, geen volger maar een leider!

Items voor jou: dingen met opvallende prints, felle kleuren en aparte textielen.
Tumblr_mdontmzhev1qdameqo1_500_large
Vissen (19 februari t/m 20 maart) 
Jij bent lief, zorgzaam, begripvol, gevoelig en vol fantasie. Hierbij hoort dan ook een schattige, romantische en casual stijl. Jij houdt wel van pastelkleurtjes en poederkleuren, maar ook van wit en beige. Je houdt het rustig maar door je lieve uitstraling val je toch op.

Items voor jou: Collars, kanten jurkjes, strohoedjes en brogues.
Tumblr_mduirnqhnx1raaxgmo1_500_large
Ram (21 maart t/m 20 april)
Jij bent spontaan, impulsief, onafhankelijk en moedig. Dit zorgt ervoor dat je een 'sporty chique' stijl krijgt. Deze stijl is de laatste jaren al heel trendy, onder andere bij Proenza en Philip Lim 3.1. Deze stijl houdt in veel felle kleuren en goedzittende kledingstukken.

Items voor jou: Sweaters met leuke opdruk, fel gekleurde sneakers en the boyfriend jeans.
Ipad-skater-girl-fun-long_way_large
Stier (21 april t/m 21 mei)
Jij bent geduldig, rustig, betrouwbaar, aardig en vooral erg creatief. Jij vind outfits creeren een lust van het leven en raakt daar ook je creatieve ei in kwijt. Jouw stijl is voornamelijk preppy, maar je komt ook heel goed weg met andere stijlen.

Items voor jou: brogues, satchels, strohoedjes, taillerokjes en tailleshorts.
Tumblr_m0j9nqguyn1qmevz7o1_500_large
Tweeling (22 mei t/m 21 juni)
Jij bent grappig, veelzijdig, nieuwsgierig en opgewekt. Hierdoor ben je altijd een gezellig persoon om mee te zijn. Je houdt van blazers, laarzen en truien. Het moet comfortabel maar er ook leuk uitzien. Je blijft vaak dicht bij je eigen stijl, waardoor je niet een persoon bent die klakkeloos trends overneemt.

Items voor jou: Infinty scarfs, colberts en wollen preppy jurkjes met print. (Goede winkeltip: Yumi!)
P1120524_large
Kreeft (22 juni t/m 22 juli)
Jij bent gezellig, gevoelig, hartelijk, zorgzaam en lief. Jij bent echt een zomertype waardoor je kleuren als geel en oranje goed kan hebben. Ze versterken je vrolijke persoonlijkheid nog meer. Je bent niet een sjaal en truien type en draagt het liefst ook zolang mogelijk jurkjes en shorts.

Items voor jou: ballerina's, see-through blouses, tangerine gekleurde items en bloemenprint.
Tumblr_mdsvjmaqlu1rgawlfo1_400_large
Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)
Jij bent dapper, gul, warm, grappig en vol zelfvertrouwen. Je hebt opvallende stijl en draagt liever niet te vaak hetzelfde.Je bent vooral een leider, maar kan soms ook volgers-trekjes krijgen. Je houdt van aandacht, dus ook van glitter, pailletten en leer. Je stijl kan heel divers zijn.

Items voor jou: pailettenjurk, bolhoedjes, over-the-knee-socks.
89860955035448479_qsqnssxy_c_large
Maagd (24 augustus t/m 23 september)
Jij bent ijverig, behulpzaam, slim, nuchter en hygienisch. Hierdoor hou je het liefst van praktische kleding. Maar dit betekent niet dat je een goedkope stijl hebt. Je prefereert kwaliteit ver boven quantiteit en koopt daarom ook van dure merken.

Items voor jou: basic shirts van goede stof, classic pumps en grof gebreide truien.
E0a1e90135739e62991fc0e06fcc438f_largeWeegschaal (24 september t/m 23 oktober)
Jij bent sociaal, flexibel (in keuzes), intelligent en smaakvol gekleed. Jij volgt altijd de nieuwste trends en staat bekend een grote 'fashionista'. Niemand zal jou ooit betrappen op een joggingsbroek of warrig haar. Je houdt ook vooral veel van accessoires, die maken een outfit immers!

Items voor jou: sjaaltjes, leren broeken, de kimono en grote leren tassen.
5a2a221f43201b817cd0b8ed9929aab2_large
Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Jij bent gevoelig, eerlijk, een doorzetter, moedig en pittig. Je zegt wat je wilt en hebt hierdoor snel een 'ruige' uitstraling. Je stijl past hier dan ook perfect bij. Het is vrij edgy (denk aan studs, spikes, leer en gewassen denim) maar kan soms ook wat meer girly zijn.

Items voor jou: creepers, ombre spijkerblouse en legerprint-jassen.
Tumblr_mabphgpcfx1qa1qloo1_1280_large
Tumblr_mdt0l3xycb1qa9o8bo1_1280_large
Boogschutter (23 november t/m 21 december)
Jij bent spontaan, enthousiast, eerlijk en positef. Jij draagt het liefst hele vrolijke kleding, in zachte zomerkleuren en bloemenprints. Ook draag je graag veel accessoires. Jouw stijl kun je het beste omschrijven als 'hippie' en 'jaren 80'.

Items voor jou: wijduitlopende broeken, flaphoeden en blokhakken.
Tumblr_maxtxbqezm1rx0j46o1_500_large
Steenbok (22 december t/m 20 januari)  
Jij bent praktisch, stipt, betrouwbaar, realistisch en serieus. Jij prefereert ook zeker kwaliteit boven quantiteit en draagt liever merken als Tommy Hilfiger en McGreagor. Jij houdt niet van te 'baggy' kleding, maar ook niet van te strak. Het moet je figuur zeker benadrukken en dit is ook een van je hoogste prioriteiten.

Items voor jou: Polos, witte of zwarte kleding, elastische stoffen, truien van dunne stof.
70f23ae50df389cbd2fe0cb7af6f79dc_large

Dus nogmaals, deze dingen niet al te serieus nemen, it was just for fun ;)

Liefs,
Linda Ruan

11/20/2012

Definately Gala

Hello :)

Het spijt me heel erg maar ik moet de win-actie uitslag ietsjes verzetten. Dit omdat er even een klein dingetje mis bij één van de artikelen die je kunt winnen! Dus in plaats van 20 november wordt deze verlengt tot 2 december!

Hoe dan ook, ik weet dat deze outfit al voor een deel is geweest, namelijk deze trui-blouse combinatie in de Back To School Outfits post en dit rokje nog in DEZE outfitpost. Maar dit is toch een soort online lookbook voor mezelf dus ik post deze lekker toch. Blouse en riem komen uit China, trui en rok van H&M.

En ik ben verliefd op dit printje!

En oh god, ik moet binnenkort mijn 'stroomkeuze' inleveren, want wij hebben eerst een stroomkeuze en daarna pas een profielkeuze. Maar ik ben er nog lang niet uit! Ik ben geloof ik (en dit klinkt heel arrogant, dat weet ik) in alle vakken best goed, en ik vind ook alles leuk. Zo zat ik voor mijn aquarium en berekende hoeveel procent van het water door de planten erin werd geabsorbeerd, maar ik schrijf bijvoorbeeld ook heel graag over politiek. Groot dilemma dus!

Liefs,
Linda Ruan

11/18/2012

Strike


De broek heb ik een winter geleden in een outlet gekocht, van 120 euro naar 30 euro! Hij is van het merk 8MM., model Amy. Ik vind hem geweldig, alleen hij heeft nogal rare verhoudingen. De heupmaat is namelijk jeansmaat 31, terwijl ik normaal jeansmaat 26 draag, maar van onderen is hij juist héél strak, zo strak dat het me een eeuw kost om mezelf erin te wurmen! De trui is van de New Look collectie van dit jaar en de muts (gekregen van mijn jarige vriendinnetje Isabella!) is van Zara.
Jullie weten het misschien niet, maar ik draag een bril. Nou ja, alleen wanneer ik het bord in de klas moet zien of tv kijk. Nu zit mijn bril in mijn Mickey Mouse-tas, die ik elke zaterdag meeneem naar de plek waar ik Chinees les krijg. En ik geloof dat ik die tas daar ben vergeten, dus nu ben ik de hele week brilloos... Dat wordt turen (= permanente frons...)! Sorry, ik heb geen idee waarom ik dat uberhaupt op mijn blog vermeldt, maar daar ben ik momenteel nogal verdrietig om.

En 's avonds at ik sushi, dus daar moest ik even een foto van nemen! Ik ben allergisch voor vis (of ik vind het gewoon niet lekker), dus ik eet altijd alleen de sushi met komkommer erin.
Liefs,
Linda Ruan

11/17/2012

How To... Become Flawless? - Innerlijk

Superlange post alert!

Kort antwoord: Niet.

Lang antwoord: Eigenlijk is het onmogelijk om 'flawless' te worden (behalve voor Taylor Swift), aangezien flawless hetzelfde is als 'perfect'. Maar dat maakt ons, de mensheid, juist zo leuk en bijzonder, we zijn allemaal niet perfect, we hebben kwaaltjes, zowel van binnen als van buiten. Het maakt ons verschillend, en het leven spannend. Het feit dat je een koppige persoonlijkheid hebt? Dat zorgt ervoor dat je doorzet en niet slapmoedig bent. Dat rare pukkelpuistding op je voorhoofd? Die is als teken bedoeld dat je echt een pony moet gaan laten knippen, want die staat je supergoed. Je onhandigheid? Die leuke jongen viel juist daar op. Dus het punt van dit alles is dat je simpelweg niet 'flawless' kunt worden. Wel kun je enkele eigenschappen 'verminderen'.
378294_2314922808000_350800069_n_large

11/16/2012

The Cherry Pants Story

Hello lads,

Deze post is bedoeld om aan mijn vriendin te bewijzen dat hakken (Basto) leuker onder deze wijduitlopende sheer zijden cherry-kleurige broek staan dan sneakers (Puma)!
Hier met hakken, a.k.a. de betere schoenen onder een wijduitlopende broek.
 En hier met sneakers...

Dus, lieve Fabiana... once again, I was right and you were wrong!

En ik weet dat dit een hele korte post is, maar morgen komt er een enorm lange post, I promiss! ;)

Liefs,
Linda Ruan

11/15/2012

Hot or Not?

Hé? Ja ik weet het, heel, heel afgezaagd. 'Hot or Not'. Ik weet nog wel dat ik vroeger in veel tijdschriften dingen las als: 'Harembroeken zijn hot' en 'crocs beginnen not te worden'. Tegenwoordig zijn die woorden vervangen door 'creepers zijn een grote trend' en 'broeken in knalkleuren zijn last-season'. Sowieso ben ik niet een hele grote trend-lover (zoals je HIER kunt lezen) Maar ik ben wel benieuwd wat jullie vinden! Dus ik, als tijdreiziger, ga jullie nu heel cheesy vragen, welk van onderstaande dingen vind jij hot, en welke vind jij not?

Wijduitlopende broeken als deze, natuurlijke met een stevige hak eronder en een strak shirt erboven. De horizontale strepen en verhoogde taille zorgen wel voor meters lange benen.
Deze broek geeft je een nogal jaren '80-look, maar ik zie het tegenwoordig ook steeds vaker in het straatbeeld terug komen. Zouden jullie deze aantrekken?


Het korte leren jurkje. Niet alleen in de A-line variant zoals hierboven (Zara) maar ook een wat strakker jurkje, strapless of met mouwen. Door de glans van het leer wordt je figuur er niet veel beter op, maar aan de andere kant valt de stof zo op dat de aandacht eerder daarheen wordt getrokken. Ja of nee?


Nee, geen aztec-print (dat is obviously een hot!) maar de Noorse print, een print die vooral is geinspireerd op sneeuwvlokken en ijssterren. Vorige winter werd hij al heel veel gezien en zal ongetwijfeld deze winter ook niet uit de winkels verdwijnen. Deze print trekt veel aandacht, dus als je deze print gaat dragen, denk dan aan het balans in je outfit!

Heel lookbook staat er vol mee, de Jeffrey Campell Lita's. Hierboven de Spike variant. You love them or you hate them, sommige mensen vinden het maar rare schoenen en anderen zijn er helemaal verliefd op. Ik persoonlijk hoor bij de tweede groep. Ik had ze in Sacha afgelopen zondag nog gepast samen met een vriendin (die bordeauxrode sleehakken had gekocht :) Sorry, off topic.) en ik voelde me meteen 'de coolste in de winkel'. Helaas had ik geen 160 euro bij me, anders had ik ze meteen gekocht. Maar goed, wat vinden jullie van deze populaire maar iets wat aparte schoenen?

Fake fur coats. Echte bontjassen zijn obvi super not, maar wat vinden we van de neppe variant? Ze zijn er tegenwoordig in alle kleuren, bontkleurig, wit, zwart, wit met grijs én zwart, blauw, poederkleurig enz. Ze houden je zeker lekker warm en geven een statement aan je outfit. Wel kun je meteen een stuk 'arroganter' lijken door een (nep)bontjas. Hot or not?

Liefs,
Linda Ruan

11/14/2012

Dissavements of Life

Ik ben nooit een enorme fan geweest van panter- of andere dierenprints, maar ik geloof dat ergens diep van binnen, mijn innerlijke fashionsense er de laatste tijd een klein beetje naar snakt. Toen ik deze blouse (H&M) zag werd ik dan ook meteen verliefd (nee eigenlijk niet, ik zag hem een paar keer hangen en dacht 'mwah, nogal vormloos..', maar door een H&M campagne-foto raakte ik geïnspireerd. Wat ben ik toch een beïnvloedbare klant.). 

Het rokje (H&M) is iets wat ik al heel lang wilde, omdat het een goede basic vormt, de schoenen (New Look) waren mijn keypiece van vorige winter.



Ik heb trouwens staarten altijd lelijk bij mij gevonden (en in het algemeen gewoon), maar ik begin ze tegen mijn eigen wil in, een beetje heel erg leuk te vinden...
Ik heb ook wat cijfers van de toetsweek al teruggekregen, en tot nu toe ben ik algemeen gezien vrij tevreden!

Liefs,
Linda Ruan

11/13/2012

Making Cupcakes + High Tea!

Een tijdje terug hielden we met de hele klas een High Tea. Ik ging samen met 3 vriendinnen druk aan de slag met cupcakes, terwijl sommige anderen pannenkoeken of taart maakten (of gewoon een zak chips meenamen). Ook veel jongens hebben taart/cupcakes gebakken! Dat was heel leuk en iedereen maakte er een soort wedstrijd van...

Hieronder het 'proces' van het maken van de cupcake/brownies!
Eerst moesten we even wat eten na school, en dat deden we met overheerlijke wafels... Na onze maag te hebben gevuld konden we (de coolste keukenprinsessen ooit) hard aan de slag gaan!







Het begin was gemaakt! We konden nu de cupcakes in de oven doen... In de tussentijd aten we heerlijke couscous.


De cupcakes/brownies waren klaar en zagen er super uit! Het versieren kon beginnen... maar eerst moesten we ons kleden. In stijl. Keukenprinsessenstijl.
Kijk snel verder voor het versieren van cupcakes, het resultaat en de high tea!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...