7/10/2012

More Feel Good!

Heb je mijn laatste post gezien? Ik post nog meer leuke feel-good plaatjes! Als je zelf nog mooie foto's of inspirerende teksten hebt: mail ze gerust! (Kijk voor mijn email adres bij 'contact'.)

En ik snap dat er soms kritiek is op dit soort artikels aangezien 'ik zelf geen moeite doe' (wat ik dus wel doe, ik zoek leuke plaatjes op) maar het gaat geloof ik meer om het effect. Ik kreeg namelijk ook veel leuke reacties dat ze er blij van werden, en dat is natuurlijk uiteindelijk mijn doel.

Dit keer een fruit en vakantiethema!

http://i52.tinypic.com/2vb26o6.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m15xh3k6sq1qiyefpo1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0xadv2sTP1r6b11go1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyn1gkAzPv1qapd55o1_500.jpg

7/09/2012

How to... like yourself?

Je zelfbeeld is een van de belangrijkste dingen in het leven. Wanneer je positief en tevreden bent over jezelf, ben je vaak veel vrolijker en zie alle dingen in het leven in een positiever daglicht. Een duidelijk voorbeeld: jij bent erg zeker met jezelf. Een knappe jongen uit je klas maakt een opmerking over hoe mooi de ogen van je beste vriendin eigenlijk wel niet zijn. Jij bent blij voor haar, aangezien ze de laatste tijd wat onzeker is. Maar wat als je zelfbeeld slecht is? Dan reageer je waarschijnlijk jaloers en kattig op je vriendin en wordt je nog onzekerder.
Hoe kom je aan een negatief zelfbeeld?
De media speelt een grote rol bij de meeste mensen die een slecht zelfbeeld hebben. Je ziet allerlei dunne meisjes met hele knappe jongens in videoclips en zonder het te weten creëert je brein een idee dat jij ook per se maat 32 moet hebben om een leuke jongen als vriendje te krijgen.
Het draait namelijk allemaal om vergelijken, om het ultieme schoonheidsideaal te bereiken. Wanneer een meisje mooier/dunner/slimmer/populairder is dan jou, voelen sommige mensen de drang om diegene te overtreffen. In Nederland willen (de meeste) meisjes zo dun mogelijk zijn, in enkele landen in Afrika willen de meisjes zo dik mogelijk zijn. Ofterwel: strijden om het ultieme schoonheidsideaal.

Klik voor meer!

7/08/2012

Tropical Summer Smoothies!

Even niets te doen in die lange vakantie? Heb je zoveel tijd dat je na het sorteren van je sokken, het schoonmaken van je fiets en het uurtje fitness je je alweer verveeld? Scharrel dan de volgende spullen bij elkaar en maak een zomerse smoothie! Lekker en gezond!


Banaan Sinaasappel SmoothieBanaan-sinaasappel smoothie

Wat heb je nodig?
450 gr magere cherry yoghurt
1 banaan in stukken gesneden
1 sinaasappel (gepeld en ontpit)
8 bevroren donkere kersen
6 bevroren aardbeien

Bereiding:
Alles blenderen op middelmatige snelheid en verdelen in 2 glazen.

Aardbei Bosbessen SmoothieAardbei-bosbessen smoothie


Wat heb je nodig?
1/2 kop bevroren aardbeien
1/2 kop bevroren bosbessen
1/2 kop frambozen
1 kop appelsap
1/2 theelepel citroensap
1/2 kop magere bevroren yoghurt
                                                       1/2 kop ijsblokjes

Bereiding:
Doe al de ingrediënten in de blender en mix tot een schuimige massa is verkregen.

Smoothies maken is niet moeilijk, maar met volgende tips&tricks en enkele ideeën in het achterhoofd wordt het nog gemakkelijker.

Gebruik bevroren fruit

Het staat niet vermeld op alle recepten, maar als je van te voren je fruit ingevroren hebt, zal je smoothie dikker en kouder blijven aanvoelen. Grote stukken fruit zoals banaan of meloen kan je beter in stukken snijden voor je ze in de vriezer plaatst, zo kan je ze gemakkelijker bewerken achteraf. Eens het fruit bevroren is kan je het allemaal samen in een vrieszak stoppen. 

Klik voor meer handige tips!

7/07/2012

Packing for China!

Mijn toetsenbord voelt verbrand aan, ik zit namelijk op mijn terras en de zon schijnt nogal op laptop. Er waait een koel briesje, er fluiten vogels en auto's rijden langs waardoor ik me helemaal niet kan concentreren en een oude man kijkt me aan alsof ik gek ben. Maar toch ben ik blij. Waarom? Ik ga morgen naar China!

Ik had eerder al tegen mijn vriendinnen gezegd dat ik maar 1 setje kleding zou meenemen omdat ik daar zoveel zou shoppen en dat moest ik ook allemaal mee terugnemen. Maar ik kon de verleiding toch niet weerstaan om toch best veel mee te nemen...

Choosing which one to bring...
Wat neem ik mee?

Eigenlijk neem ik qua kleding alleen maar basic dingen mee. Waarom? Ze zijn makkelijk te combineren en het maakt niets uit als ze gaan kreukelen/vies worden/gestolen worden/na een avondje uit eten naar vis ruiken/naar smog gaan ruiken etc.

Kleding:
-3 shirts (1 basic cover-up, 1 cropped top met print en 1 shirt dat ik daar ga laten liggen voor meer ruimte in de koffer op de terugweg)
-3 shorts (1 high-waisted denim, 1 high-waisted zwart (luxe stof) en 1 'sportshort' die ik gebruik op relax dagen)
-1 rokje (wit met rode vlekken)
-2 jurkjes (1 luchtige en 1 wit kanten van 2 days, 2 ways, 1 dress)
-1 chunky ring en 1 lange ketting
-1 bandana 1 riem en ondergoed
-sokken voor in het vliegtuig

Click to see more!

7/06/2012

Quick Bordeaux

Ik was net heel verdrietig omdat mijn SD-kaart voor mijn camera in mijn vader's laptop zat, en die laptop ligt nu op z'n kantoor! Terwijl ik helemaal zat te stressen dat ik zo geen foto's kon maken in de vakantie en maar een kalmerend bad nam, had mijn vader alweer een nieuwe besteld :).
Ik ga trouwens deze zondag, om 5 uur vertrekt het vliegtuig van Schiphol naar Xiamen (of iets dergelijks), en vanuit daar gaan we met een sneltrein naar Wenzhou (waar mijn familieleden wonen). Had ik trouwens al verteld dat ik origineel uit China kom? Nou ja, dat is zo. :)



Oh, nu zie ik pas dat je ook mijn ogen heel duidelijk kunt zien door mijn zonnebril heen. En dat ik daardoor heel droog en raar kijk, excuses daarvoor dan maar :').

7/04/2012

MY CLOSET

Het is zover, ook ik plaats the most-requested foto's: foto's van mijn kledingkast!

Ik heb jammer genoeg geen inloopkast zoals al die mooie Amerikaanse meisjes op youtube hebben, ik heb jammer genoeg niet de kast inhoud van Chiara Ferragni (200 paar Louboutins!), maar ik ben zeker heel blij met mijn kast en inhoud aangezien ik toch veel kleding heb in vergelijking met de rest van de wereld.

Ik ga jullie kort proberen te vertellen hoe mijn kast indeling is. Met nadruk op 'proberen'.
Ik heb dus mijn 'hoofdkast', dit is een witte PAX Ikea kast die ik zelf heb samengesteld. Ernaast heb ik een paspop, een stoel, een soort paal (dat ding rechts) en een rekje op de bovenste verdieping van mijn boekenkast. Normaal staat die 'paal' ergens anders (want erachter staan spiegels) maar ik heb hem voor het gemak even daar gezet. Hmm, ik merk nu pas dat de foto kwaliteit van vandaag ook niet best is.


Hoofdkast:



Links: 


Op de bovenste plank liggen een aantal winterjassen (niet heel goed zichtbaar).
Daar onder zitten mijn jurkjes, jumpsuits en langere overhemden. Het is eigenlijk nog veel meer dan op de foto te zien is, aangezien heel veel jurkjes tussen andere en over elkaar heen zitten.
Daar op die plank een aantal make-up en lotion producten. Aangezien ik nog maar 13 ben (over een aantal weekjes 14!) heb ik niet veel make-up (en zal ik ook nooit hebben).
Daar onder een enorme ICI PARIS XL tas met tijdschriften en daarachter lakens en dekbedovertrekken.
















Klik voor meer!

7/03/2012

Dune



De belichting was weer geweldig vandaag (yes, you smell sarcasm!), dus niet zo veel foto's as usual.
Dit is niet een hele bijzondere outfit, deze blouse jurk had veel leuker gecombineerd kunnen worden, maar 's ochtends was ik heel lui bezig dus ik heb maar wat gedaan. Hij schijnt helaas wel heel erg door, dus ik had eerst een bandeau eronder aan, maar die zakte toch de hele tijd af (zelfgemaakt, haha) dus dat had ook niet heel veel zin. Ik ben verder met mijn vriendin naar de sportschool geweest, wezen zwemmen en 'Snow White' gekeken maar verder niets bijzonders :).

7/02/2012

How to... not to be bored at SUMMER 2012

Bereid je maar voor, dit wordt een ellendig lange post.


SUMMER 2012


De zomervakantie komt er weer aan, en is bij sommige zelfs al begonnen. Kom maar op met de zonnebrillen, shorts en leuke bikini's! Er zijn altijd wel mensen die ijsjes gaan eten in Milaan, mensen die de Chinese muur gaan beklimmen in Beijing, mensen die gaan surfen met Australische beachboys bij de Australische kusten en dan heb je... jou. Een achterblijver, hier in ons koude kikkerlandje. Maar betekent dat dan dat het saai wordt, ondanks dat al je vrienden op vakantie zijn? Nee!
599439_459296547414341_23507643_n_large
Want het kan soms heel leuk zijn om in je eentje dingen te doen, nieuwe mensen te leren kennen en schaamteloos te kunnen flirten zonder dat je vriendinnen je gaan uitlachen. Het klinkt misschien een beetje eng, maar een zomervakantie alleen doorbrengen is juist een hele goede kans om uit je comfort zone te kruipen!


How to... be brave and meet new people?


Tumblr_m6jli9tczo1rp452do1_500_large
Laten we maar beginnen met het 'nieuwe mensen leren kennen en nieuwe dingen te doen'. Nieuwe mensen leren kennen kan enorm leuk zijn, je word meteen een stuk vrolijker, je sociaal netwerk breidt zich uit en je ziet eens hoe andere mensen kunnen zijn (aangezien jij en je vriendinnen waarschijnlijk dezelfde interesses hebben zoals zingen en shoppen. Probeer ook vrienden te maken die andere interesses hebben zoals klimmen en dingen verzamelen). 

7/01/2012

Troublemaker

Good evening ladies 

Jeey, mijn jurkje van Ebay kwam een aantal dagen geleden binnen! Ik vind hem er heel leuk uitziet, alleen een beetje kort. Daar zat ik me de hele dag dus om druk te maken maar het valt wel mee geloof ik. Ik heb hem daarom gecombineerd met een panty, zodat het er niet ordinair zou uitzien. Ook heb ik mijn leren jasje (waar ik de laatste tijd een beetje verliefd op ben geworden, geloof ik) en 'de bekende' bikerlaarsjes aan toegevoegd zodat het schattige jurkje een beetje stoerder werd.






Oh, en ik heb exciting news! Over precies 6 dagen, 23 uur en 30 minuten zal ik op een KLM vliegtuig naar China stappen . Dat betekent dat ik de komende week een beetje moet gaan zwoegen, ik moet namelijk minstens vijf artikels/posts in concept hebben zodat mijn blog ze automatisch kan publiceren wanneer ik geen internet heb...

Maar, it's all worth it, dit is namelijk de plek waar ik (een tijdje) naar toe ga!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...