4/29/2012

Weekend Week 17

(Leather Jacket - ?, Shirt - H&M Divided, Flowerjeans - Monki, Boots - TAXI)


De dag startte met een mooie bos rozen waar mijn moeder mee thuis kwam en een rustig ontbijtje en een kopje thee. Daarna gingen we naar de dierentuin, voor de laatste keer voorlopig, ons abbonement is verlopen :(. 
Tijgers zijn zulke mooie dieren zeg... Ik vond het echt geweldig dat ze helemaal voor me gingen poseren (nee serieus, ik liep de hele tijd heen en weer en hun hoofden volgden mijn richting de hele tijd!). Dit was een beetje mijn dag, hoe was die van jullie?

Xoxo

4/28/2012

I Adior Aztec

Oke, er gebeurde vandaag iets heel engs. Ik ging naar een parfumerie en testte een aantal verschillende nagellak kleurtjes die ik mooi vond (allemaal Dior) en kocht er uiteindelijk ook een (die op mijn middelvinger: koraalachtig). Toen ik thuis kwam lag er een pakje op de grond. Daarin zat een jumpsuit die ik al een hele lange tijd geleden had besteld, maar tijdens het nagellak-opdoen-in-die-parfumerie was ik die jumpsuit helemaal vergeten. En toen ik hem even aandeed om hem te passen, kwam ik erachter dat de 5 Dior nagellak kleuren die ik had uitgekozen (uit de 30 verschillende kleuren) exact hetzelfde waren als de kleuren op de jumpsuit!

Oke, nu ik beter kijk zie ik dat de lichtroze een beetje verschilt, maar maar het blijft heel toevallig!

Xoxo

Aztec Leggings

Oke, toegegeven, dit droeg ik niet écht vandaag. Deze foto's zijn een tijdje geleden gemaakt, omdat ik me verveelde (ik maak overigens nooit van te voren foto's, ik ben altijd te lui om mijn kleding 's avonds klaar te leggen dus kies ik het meestal 's ochtends uit). Ik was wel van plan om het vandaag te dragen, maar toen kwam ik erachter dat het vandaag kolderdag was (lees: laatste schooldag voor zesde klassers. Lees: heel veel grappen uithalen. Lees: thuis komen met suiker, tomaten en meer voedsel dat je niet in je haar en kleren wilt hebben). Dus ik droeg een simpel shirt en een spijkerbroek.


 
(Aztec legging - River Island, Oversized jersey - Dad's item, Belt - River Island)

Xoxo

4/27/2012

H&M - Fashion Against Aids

Elk jaar komt er bij H&M aan het begin van de lente, wanneer het festivalseizoen is geopend, een campagne van H&M. Deze campagne heet Fashion Against AIDS. H&M steunt fondsen die zich inzetten voor preventie ervan. Als je iets koopt uit de Fashion Against AIDS collectie gaat 25% van het aankoopbedrag naar die fondsen. Dit jaar heeft de collectie erg etnische invloeden. Aids is over de hele wereld een groot probleem, en toevallig zijn dit jaar de Aztekenprintjes veel te zien in de winkels. 


Een kleine greep uit de collectie:


Links: rok met etnische print en ritssluiting achter. €9,95.
Midden: Jack op zowel binnen als buitenkant draagbaar. €29,95
Rechts: Korte top met print. €19,95

Links: Short met hogere taille met etnische print aan de binnenkant. €24,95
Midden: Telefoonhoesje met zwart/wit print. €2,95
Rechts: Kleurige armband. €7,95
Links: legging met zwart/wit print. €14,95.
Midden: Korte top met lange mouwen en zwart/wit print. €14,95
Rechts: Zwarte ketting met zilvere bolletjes. €12,95

Vanaf vandaag, donderdag 26 april, ligt de collectie in de winkels en is het online verkrijgbaar. Ikzelf vind de short heel erg leuk en ik ga hem ook zeker halen! Welke items vind jij geweldig?


Xoxo

4/26/2012

English with gold

Dit gaat heel stom klinken, en heel vooroordeelend, maar bij Engelsen moet ik altijd denken aan van die mensen met overhemden en daarover een (geruite) trui. Het is tegenwoordig een ware trend onder de populaire modebloggers (denk: Fashiontoast, afterDRK).

Rumi Neely (Fashiontoast)

Sabrina Meijer (afterDRK)
Dus hier ook, mijn foto's (welliswaar niet zo spectaculair als deze hierboven, maar het gaat om de kleding, toch?).


(Blouse - Mango, Trui - H&M, Leather pants - DEPT, Necklace - ?)

Het was wel stikheet zeg, mijn nep(?) leren broek is enorm dik (ik zou de titanic hebben overleefd met deze broek aan, die houdt me wel warm!) en ik begon helemaal te zweten erin. Ook een trui over een overhemd met een chunky ketting raad ik je niet aan als je heel veel van comfy houdt. Maarja, ik wou deze outfit eenmaal aan, en ik ben koppig als een ezel (wacht.. klopt dat gezegde wel?).

Xoxo

4/25/2012

Metallic - Spring Trends 2012

Ookal ben ik niet een persoon dat alle trends opvolgd, bepaalde trends spreken mij wel aan. Natuurlijk is het leuk om mezelf naar de mode toe te kleden, maar ikzelf gooi er altijd een scheutje van 'mij' in. Hieronder zie je één van mijn top 5 trends van dit moment, die ik zelf opvolg en die ik zelf heel leuk vind.




Metallics staan elke huidstype wel goed, je moet alleen goed weten of je goud of zilvertinten moet nemen. Daar kom je achter door een simpele test: neem een groot zilverkleurig sieraad en houd het naast je gezicht: straalt je gezicht nu helemaal of lijkt ie juist te verbleken en weg te vallen? In het eerste geval ben je dus meer een zilver type. Dit doe je ook met goud. Er zijn ook mensen die beiden goed kunnen hebben, maar dat zijn er maar weinig. Ik ben bijvoorbeeld een goudtype, omdat mijn huid ook een goude ondertoon heeft.
Naast de standaard goud en zilver metallic tinten zijn er tegenwoordig ook andere metallickleuren, zoals lichtroze, limegroen en donkerblauw.
Zorg dat je metallic tinten sowieso ook met iets zachts combineert, zoals katoen, satijn of zijde. Anders kun je er al snel té metaal-achtig eruit zien. Ook moet je de rest een beetje rustig houden, omdat je met metallic erg opvalt.
Metallic heels trend 2012
Yves Saint Lauren, Louis Vuitton

4/22/2012

Mustachering and PicMonkey

Hallooooo,

Ik ben zo blij dat ik PicMonkey.com heb gevonden! Ik was namelijk helemaal niet blij toen ik hoorde dat picnik ging stoppen, want picnik was zo makkelijk in gebruik, en bepaalde effecten waren superleuk! Ik heb daarna nog uren (oke, ongeveer vijf minuten) gezocht voor een goede vervanging, maar ik was natuurlijk zo dom om de tekst op Picnik.com zelf over te slaan. Daar stond dus in dat zij www.picmonkey.com aanbevolen. Het is echt precies hetzelfde als picnik, maar er zijn leukere plaatjes bij de effecten zelf (echt waar, ik had een zware hekel aan die irritante kikker). En daarbij zijn de ' royale effects' (hetzelfde als premium bij picnik) nu gratis!

Ik heb meteen maar een effect uitgeprobeerd:

En toen ik een andere foto ging uploaden gaf de site deze tekst: Exqueeze me, but you didn't save your boo-ti-ful changes. Waar ik dus erg hard om moest lachen :)

En nog een oude foto, maar te leuk om niet met jullie te delen:



Orgineel:
 Bewerkt:



Xoxo

4/18/2012

Alexander Wang Dakota Lace-Up Boots

Alexander Wang Dakota Lace Up Booties, Alexander Wang Dakota Boots Terracotta, FashionAlexander Wang Dakota Lace Up Booties, Alexander Wang Dakota Boots Terracotta, FashionAlexander Wang Dakota Lace Up Booties, Alexander Wang Dakota Boots Terracotta, Fashion

Bron beeld: www.fashionchalet.net

Xoxo

The Print Charming

 

Oke, ik ben nooit echt goed geweest in printjes met elkaar mixen, want meestal sla ik de plank totaal mis. Ik weet niet of het iets beter is gegaan dit keer, maar achteraf bedenk ik me opeens dat misschien mijn poederroze rokje er beter had onder gestaan. Wat vinden jullie? :)

(Jacket - Betty Boop, Shirt - River Island, Skirt - H&M, Tights (20 Den) - H&M, Wedges - New Look)

High Tea

Omdat het schooluitje naar het strand vorig jaar niet meer door ging, had onze Engels lerares (toen nog onze mentor) ons beloofd dat we een High Tea in de klas mochten houden. Natuurlijk waren er cupcakes, sandwiches (zandheksen?) en geen thee aanwezig!
De meeste meiden hadden wat meegenomen, enkele jongens ook en natuurlijk onze lerares ook. Ikzelf had maar wat slagroom meegenomen (nou ja, altijd beter dan niets toch?), en velen hadden ook zelf dingen gemaakt.
Maar het 'toppunt' was toch wel dat mijn vriendin Ester, ondanks ze al bijna een week ziek is, zo'n vijftig prachtige cupcakes heeft gemaakt en ze zelf ook is komen langsbrengen! Ester, als je dit leest, namens mij en waarschijnlijk ook de hele klas, superlief dat je het gedaan hebt!


4/17/2012

Over the Knee Moustache Day

Ik was in een nogal rare bui, dus ik heb geen idee waarom ik zulke vage 'poses' heb aangenomen. Maarja, geniet van de raarheid, en let vooral niet op mijn gezicht (en handen, lichaam, voeten).

(Coat - Style by Kling, Oversized Tee - Fishbone, Shorts - H&M, Boots - TAXI, Overknees - New Look)

 Over het algemeen vind ik kniekousen heel leuk staan, maar soms kan het een beetje ordinair worden. Zorg dus daarom dat je dan bij je bovenkleding niet een te diepe decollete hebt of geen blote armen laat zien (ik had nog een zwart vestje aan). Ik heb geprobeerd om het een beetje preppy te maken met mijn laarsjes (bovendien zijn dit de enige schoenen die er een beetje bij staan, en het enige paar dat in de gang stond, ik ben namelijk erg lui).

4/16/2012

Dutch & Mondays


Hello world,

I'm going to write in Dutch, only Dutch!

Mijn eerste mededeling is: ik ga (voorlopig) alleen maar in het Nederlands schrijven! Vroeger schreef ik alleen in het Engels, na een tijdje in het Engels en Nederlands, maar ik merk dat ik soms Engels toch een beetje lastig vind, en daarom moet ik vaak mijn schrijfstijl aanpassen. Om dat te voorkomen heb ik toch maar besloten om in het Nederlands te schrijven, dit omdat de meeste van mijn volgers/lezers toch Nederlands zijn. Misschien dat ik het later weer naar Engels ga schakelen.

Why do we hate Mondays?

'Uch, maandagen...' had je misschien gedacht toen je wekker 's ochtends om half zeven ging. Weer zo vroeg eruit, naar school fietsen om daar vervolgens tot vier uur te zitten (zeg maar dag tegen iets wat je voorheen 'leven' noemde). En dat terwijl je nog zo moest bijkomen van het weekend, en je eigenlijk ondertussen al gewend was aan het laat slapen ritme.
Mijn enige reactie hierop is: TGIM! Thank God It's Monday! Oke, de meeste mensen denken nu waarschijnlijk dat er iets totaal mis met mij is, maar echt waar, ik hou van maandagen (trouwens, mijn bedoeling was dus om deze post op maandag te posten, maar ik heb zo'n gevoel dat dat niet gaat lukken).



Een paar redenen waarom maandag de geweldigste dag van de week is (zaterdag en zondag niet meegerekend natuurlijk!):

1. Na het weekend kun je je geweldigste outfit weer uit de kast trekken. Iedereen is namelijk door het lange weekend weer een beetje vergeten hoe stylish jij bent, en iedereen loopt er een beetje als een zombie bij (want geef toe, we doen zoveel dingen in het weekend dat we eerder vermoeid ervan raken dan dat we erdoor uitrusten). Maar wanneer jij met een fantastische outfit voor de dag komt, is iedereen meteen weer opgekrikt!
2. Ook met een big smile en een stralend gezicht maak je meteen iedereen blij op die stomme maandagen.
3. Wist je dat jongens meisjes 's maandags aantrekkelijker vinden?
4. Als je op een school zit met stylish meiden: anderen meiden gaan in het weekend shoppen, waardoor ze een aantal van hun nieuwe items 's maandags zullen aantrekken. Hierdoor krijg je weer veel leuke inspiratie voor je eigen outfits.
5. Als je een paar goede schoolvriendinnen hebt is het natuurlijk weer fijn om ze te zien. Oh, en extra leuk, je ziet je crush weer!

Elke maandag ochtend (oke, toegegeven, niet elke) spring ik uit mijn bed omdat ik gewoon zin heb om er tegenaan te gaan. Dus denk er voortaan aan: Big smile on your face, everything will fall into place.

Xoxo

4/14/2012

It Suits You

(Jacket - Morgan de Toi, Pantalon - Gucci, Shoes - Vintage)

Hello world!

Sorry for not posting for such a long time (three days), I was busy and my 'photographer' was mad at me for some reason so I tried to make some photos by myself in my own room this time, but it didn't end up very well.

Hallo wereld!

Sorry dat ik zo lang niet heb gepost (drie dagen), maar ik had het druk en mijn 'fotograaf' was boos op me (met een vage reden) dus ik heb zelf foto's, in mijn kamer, geprobeerd te maken. Maar ze zijn niet heel goed gelukt :(


4/10/2012

What Doesn't Kill You..

Makes you Stronger!
(Poncho - Style by Kling, Denim Shirt - C&A Clockhouse, Tee - River Island, High Waisted Shorts - Bershka, Tights 20 Den - H&M, Necklace - Shoeby)

Yay, my testweek is finally over and I can relax now (well, not for long..). My lessons are only 60 minutes now, and I only had two lessons today, so that means that I was done at ten twenty. After school I went distributing flyers and shopping with one of my friends. Another friend of mine didn't feel well today so she stayed home. I don't know why, but I suddenly had the strong urge to stop by and have a chat (by the way, she has a very cool accessories-thing where you can put a lot of accessories). I was very happy today, without any reason, but I guess it's because I had the song 'It's a Perfect Day' stuck in my head.

Yay, mijn toetsweek is eindelijk voorbij en nu kan weer ontspannen (tenminste, voor nu). Omdat ik nu 60 minuten rooster heb (normaal duren mijn lessen 90 minuten) en maar twee lessen was ik al om tien voor half elf uit. Daarna ging ik met een van mijn vriendinnen flyeren en winkelen. Een andere vriendin van mij was vandaag ziek thuis gebleven, en ik had opeens zin om even bij haar langs te gaan om beterschap te wensen (ben ik volgens mij uiteindelijk vergeten, maar goed, ik heb haar coole sieradenrek bewonderd). Ik weet niet waarom maar ik was de hele dag enorm vrolijk (Ik had het liedje 'It's a Perfect Day' in mijn hoofd).


4/09/2012

Pastels - Spring Trends 2012

Even though I'm not a person who follows all the trends, I do like some of them. Sure, I like to wear todays fashion, but I always throw a little bit of 'myself' in it. Below you'll see one of my top 5 trends of this moment, which I follow and adore myself.  

Ookal ben ik niet een persoon dat alle trends opvolgd, bepaalde trends spreken mij wel aan. Natuurlijk is het leuk om mezelf naar de mode toe te kleden, maar ikzelf gooi er altijd een scheutje van 'mij' in. Hieronder zie je één van mijn top 5 trends van dit moment, die ik zelf opvolg en die ik zelf heel leuk vind.

Left to right: 3.1 Phillip Lim, Prada, Ralph Lauren
Color-blocking with brights has been a major trend last summer. But if you don't do bright, you'll be glad to know that pastels were big on the catwalks in the Spring 2012 collections.

Colorblocking met felle kleuren was de toonaangevende trend vorige zomer. Maar als je niet echt van felle kleuren bent, wees dan blij dat pasteltinten het helemaal zijn deze lente.  

Left to right: Ellie Saab, Miu Miu, Chanel, Chanel, Marni
You should go for this trend if your skin has a yellow/greenish undertone. These colors will look great on people with a darker or olive color skin. You can better skip this trend when you have a light pink undertone because it will make you look very pale.


Deze trend staat je leuk als je een geel/groenachtige ondertoon in je huid hebt. Ook staan deze kleuren je geweldig als je een wat donkere of olijfkleurige huid hebt. Je kunt deze trend beter overslaan als je een lichtroze ondertoon in je huid hebt, want dan maakt het je huidskleur nog lichter.

River Island

4/07/2012

Safari - Spring Trends 2012

Even though I'm not a person who follows all the trends, I do like some of them. Sure, I like to wear todays fashion, but I always throw a little bit of 'myself' in it. Below you'll see one of my top 5 trends of this moment, which I follow and adore myself.  

Ookal ben ik niet een persoon dat alle trends opvolgd, bepaalde trends spreken mij wel aan. Natuurlijk is het leuk om mezelf naar de mode toe te kleden, maar ikzelf gooi er altijd een scheutje van 'mij' in. Hieronder zie je één van mijn top 5 trends van dit moment, die ik zelf opvolg en die ik zelf heel leuk vind.
Burberry


Zebra, Aztec and panther prints, a ethnic flavor and lots of gold accessories, yes, those are the typical things for a safari-look. Last year, Burberry played with the Aztec prints and this year, all the stores sell Aztec. For example, panther print has been a trend for quiet a long time, but the zebra print is coming up now! Earth tones and darkblue are colors that match with this look and ofcourse the golden accessories (think: Aztec Gold).

Zebra, Aztec en panter prints, een etnisch tintje en veel goude accessoires, ja, dat zijn typische dingen voor de safari-look. Vorig jaar speelde bijvoorbeeld Burberry erg met de Aztec printjes, en dit jaar ligt het in alle winkels. Panterprint is bijvoorbeeld al een tijdje een trend geweest, maar nu komt de zebraprint ook op gang! Verder zijn aardetinten en donkerblauw ook kleuren die bij deze trend passen en natuurlijk de goude accessoires (denk aan Aztec Gold).

River Island

4/04/2012

Shorts Inspiration

I was looking on www.weheartit.com and I found very beautiful photos of shorts. I'm planning to make one soon, so keep an eye on my blog for a cool DIY :).

Ik was aan het kijken op www.weheartit.com en ik heb wat mooie foto's gevonden met shorts. Ik ga er waarschijnlijk binnenkort zelf ook een maken, dus houd mijn blog in de gaten voor een coole DIY :).

Tumblr_m1ol428wrh1rsbu8to1_500_large190141_204732212889820_197264636969911_745374_6919529_n_large

Flowerchic

(Blazer - Amélie&Amélie, Top - La Fayette Paris, Trousers - H&M, Bag - Exsept)

And a vintage flower hair accessoire. :) My outfit was very simpel today, because I'm in the middle op my testweek, and I don't have time (well, I have, but yeah, I'll explain later) to put a very cool outfit together. So the color of the flowers on my blouse is equal to the color of my bag. And I just let the other parts of my outfit being basic for the balance.  

En een vintage bloemen haar accessoire. :) Mijn outfit was heel simpel vandaag, want ik zit nu middenin de toetsweek en ik heb niet veel tijd (nou eigenlijk wel.. leg ik later wel uit) om een mooie outfit uit te zoeken. Dus de kleur van de bloemen op mijn bloes is hetzelfde als de kleur van mijn tas. En ik heb de andere delen van mijn outfit een beetje basic gelaten, puur voor de balans.

Xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...